Undgå kreditkort hemmelige fælder

Kreditkort hemmelige fælder er den skjulte side af plast, der holder dig i gæld, der er vanskelige at afbetale. Hovedformålet med kreditkortselskaber er for dig at bære den største balance du eventuelt kan tilbagebetale.
Forsøger at undgå disse kreditkort hemmelige fælder er tricky, fordi kreditkortselskaber konstant hæve dit kreditmaksimum, og tilbyde dig frynsegoder for at få dig til at opkræve endnu mere.
Kreditkortselskaber kan få meget kreativ med gebyrer og renter og Thats hvor du kan få ind i finansielle vanskeligheder. For at undgå dette sker her er nogle almindelige kreditkort hemmelige fælder at være opmærksom på når du sammenligner kreditkort selskab vilkår.
To cyklus fakturering
De to cyklus saldoprincippet er hvor renter på din gennemsnitlig daglig saldo er beregnet ved hjælp af begge dine indkøb fra at fakturering cyklus og afgifter fra måneden før.
Selv hvis du har betalt ud af din hele balance fra måneden før, er dette tal stadig bruges sammen med din nuværende måned køb til at beregne din gennemsnitlig daglig saldo. Dette kreditkort hemmelig fælde kan holde dig i dyb gæld i årtier.
Kredit kort nåde periode
Et kreditkort nåde periode er antallet af dage, før kreditkortselskab begynder at opkræve dig interesse på nye indkøb. De fleste kort har en respitperiode, men pas på de kort, der ikke.
Hvis du har et kort med ingen nåde periode, betale du altid renter på nye køb fra den dag du gøre køb, selv hvis du betaler din regning i fuld.
Kontantforskud
Du får næsten aldrig en respitperiode for kontantforskud, hvilket betyder, at du begynder at betale renter på forskuddet lige bortrejst. Renten på kontantforskud er også typisk højere end den almindelige sats på kortet køb. Et kontantforskud er dyrt og en af de mest almindelige kreditkort hemmelige fælder.
Kreditkort sent gebyrer
Kreditkortselskaber kan heftig straffe enhver balance, som du betaler for sent eller saldi, der overskrider din grænse. Men straffen af kreditkort sent gebyrer er ikke slut.
Hvis du overtræder endnu en af dine kreditkort vilkår, kan andre kreditkortselskaber også straffe dig med straf satser selv om du har aldrig glip af betalinger på dem.
Renteændringer
Kreditkortselskaber er tilladt at ændre din rente når som helst, forudsat at de giver dig 15 dages varsel. Så Læs fange hvad dit kreditkortselskab mails du da nogle virksomheder vil snige dette ved håber du ikke den.
Den nederste linje er læse med småt i credit card vilkår fastsat af kortudstederen om kreditkort selskab regler vedrørende metoden fakturering, nåde periode samt renter og gebyrer.
Også, tænke på hvordan du vil bruge kortet, især hvis du forventer at bære en balance. Derefter Sammenlign kreditkort selskab vilkår og forsøger at vælge det kort, der holder dig fra at falde i disse kreditkort hemmelige fælder.

Copyright © 2005 kredit-reparation-Facts.com. Alle rettigheder forbeholdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.