Påmindelser For at køre en bedre forretning

De følgende tips er fra en artikel, vi har bidraget til at beregne magazine. Disse er de ideer, som vi alle bør vide, men mange gange glemmer. Det undrer hele tiden os hvor hurtigt en grundlæggende tenent virksomhed kan være stukket af i svinget i varmen i daglige transaktioner.
Hvis vi alle forsøger at holde disse enkle principper i tankerne, kan de holde os på den lige og smalle i vores stræben efter hjemmekontor bliss.
1. Køb en telefonsvarer. Dette vil tillade dig at give din opmærksomhed til en klient og ikke telefon. Sørg for din besked er gjort på en professionel måde og indeholder firmanavn, telefonnummer og åbningstider.
2. Vær sikker på at have en separat telefonlinje for business. Dette vil undgå din familie ved hjælp af den samme linje og optaget signaler til kundeemner og kunder. Adskille dine personlige opkald og forsikre dit forretningsområde er altid besvares på en professionel måde.
3. læse, læse og læse nogle flere. Du vil hele tiden lære om din virksomhed. Læsning vil give mulighed for yderligere viden, forandring og vækst.
4. Køb en faxmaskine. Dette vil tillade dig at give dine kunder hurtig svar og i mange tilfælde Spar på udgifter til Porto og telefon. Det vil også undgå at skulle forlade dit kontor for at gå og fax noget på $1,25 eller mere pr. side.
5. har en identitet pakke professionelt udført. Dit logo, brevpapir, visitkort, kuvert og brochure vil være den første indtryk et kundeemne eller kunde har af dig. For at forsikre indtryk er en god en, har din virksomhed pakke udført af en professionel designer. Prisen er det værd.
6. om muligt oprettet dit kontor i et separat rum i dit hjem. Dette vil tillade dig at lukke døren i slutningen af bankdag og bedre adskillelse af dine personlige og forretningsmæssige liv.
7. for at projicere være et professionelt udseende sikker på, at dit hjem er altid pæn og ren-intet at lyve om. Desuden skal du sørge for din værftet er velholdt. Husk, første indtryk tæller.
8. Vær sikker på din virksomhedsnavn er beskrivende for hvad du gør. Business navne, der ikke vedrører dine tjenester kan skade en virksomhed. Undgå at bruge bare initialer, det er fint, når du kommer til at være på størrelse med AT&T, men husk, i begyndelsen ingen kender dig.
9. udgør en forretningsplan. Dette vil hjælpe dig forskning, definere og beskrive dit marked. Det undgår man også starte en virksomhed i et felt, der kan være overfyldt.
10. Hvis det er muligt, være sikker på at have mindst seks måneder værd af leveomkostninger i reserve. Dette vil tillade dig at koncentrere sig om at få din virksomhed og kører uden at bekymre sig om at betale regningerne.
11. Hvis det er muligt, købe en kopimaskine. Derved undgår du at skulle gå hver gang du har brug at lave en kopi. Også, det giver dig mulighed at give en klient en kopi på stedet. Dette kan gå en lang vej mod forbedring af dit billede som en rigtig virksomhed.
Copyright DeFiore virksomheder 2002

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.