Investering: Kunsten at gøre dine penge arbejde For dig

Der er en masse at vide om at investere. Det hele afhænger af, hvilken type investering du er interesseret i så godt. Der er mange forskellige typer af investeringsmuligheder derude. Hvad så investere, specifikt?
Når du investerer, betaler du i en vis mængde af penge, som du forventer at vokse med tiden. De fleste investeringer betragtes som langsigtede investeringer betyder, ikke vil du få dine penge tilbage lige med det samme, men hvis du lader dine penge i, det kan formere sig dramatisk over tid. Typer af investering: fast ejendom investere, obligationer, Stock investering, gensidige fonde, 401K. Med stock investering ser mange af de yngre investorer markedet som en måde at få rig hurtig. De er hurtige til at sælge ud af det materiel, som de har, når det går op eller hvis de ser det gå lidt, de får nervøse og sælge det. Hvis de holder investeringen og ride den ud, er de meget mere tilbøjelige til at se det vokse.
Hvis du gonna investere, er nøglen til succes aktivallokering. Du skal variere din formue ved at investere i mere end én type. Så bare hvordan gør du det nøjagtig? Nå, du har brug at vide, hvad de 4 vigtigste typer er første.
(1) amerikanske aktier er en. De repræsenteres af S & P 500 indeks (2) udenlandske aktier er en anden; repræsenteret ved EAFE indeks (Europa, Australien og Fjernøsten) (3) fast ejendom, repræsenteret af de nationale forening af Real Estate Investment Trusts aktieindeks (4) råvarer, repræsenteret af Goldman Sachs.
Nøglen til en voksende portefølje er at finde en balance mellem de op-og nedturene af disse mange aktiver. For eksempel, hvis et år bestande synes at blive nede, kan fast ejendom eller råvarer være op. Så hvis du er klar til at komme i gang med at investere, hvad har du brug at vide? Først, skal du beslutte, hvor mange penge du har at investere sikkert.
Hvis du beslutter at investere i investeringsforeninger, bliver du bedt om, hvis du ønsker en høj, medium eller lav risiko bestand. Hvis du investerer i høj, er der selvfølgelig mere risiko involveret, men hvis det lykkes, vil du se langt højere afkast. Hvis du går med en lav risiko, mister du ikke så meget hvis det ikke virker, men du får ikke store mængder, hvis det er vellykket. Det er virkelig alt om hvor mange penge du har og hvor meget du føler sig trygge med at risikere.
Uanset hvad du vælger, er der virkelig ingen grund til ikke at investere. Der er så mange muligheder, der kan prøves med lidt investering og lille risiko for tab. Hvis du overvejer det, er det let at lære lidt mere om det at danne din beslutninger om hvilken vej at gå og så investere dine penge og se det vokse! De penge, du investerer kan returnere pengene til din college, kid’s college, pensionering, at købe et hus eller hvad dit behov er. Der er ingen grund til ikke at komme i gang i dag.
Margaret Marabella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.