Købe et hjem efter konkurs – Get A pant lån efter en konkurs

Hvis du har en nyere konkurs på dit kredit og søger at få finansiering til et hjem, er der håb. Købe et hjem med dårlig kredit vil bare lægge mere vægt på de andre to faktorer skulle få et realkreditlån, som er; indkomst verifikation og en udbetaling.

Efter konkurs vil de fleste långivere du vente mindst 2 år fra tidspunktet for konkurs decharge, før de vil overveje dig for et realkreditlån. Efter to års ventetid er overstået, bør du kunne få finansieringen let. Du bør også kunne få 100% finansiering samt. Du kan normalt opnå dette så længe mindst de fleste af dine betalinger er blevet rapporteret til kredit bureau som har betalt til tiden siden udledning af din konkurs.

Hvis du søger for at få et realkreditlån efter konkurs før end 2 år fra tidspunktet for decharge, skal du have næsten fejlfri betaling historie siden din konkurs decharge. Du kan også, skal have en udbetaling. Hvis du har selv 3-5% at bruge som en udbetaling, kan det være nok til at hjælpe dig med at få godkendt.

Der er måder at få en udbetaling til dit realkreditlån udover at have de penge, der spares i banken. Her er nogle ideer af måder at gøre det:

Låne eller bede om en gave fra slægtninge. Når du har finansieret hus, du kan normalt gå og tage ud en 2 eller 3. realkreditlån op til den fulde værdi af dit hus, og derefter du kunne tilbagebetale pårørende. Husk på at hvis du ønsker penge til at være som et lån kun fra pårørende, ville du nødt til at afsløre, at långiver, før du lukker. Långivere har normalt bestemmelser om hvor udbetalingen kommer fra og hvis du ikke er ærlig, det kunne betragtes som besvigelse en långiver.

Der er udbetaling støtte programmer som kvarter guld eller Nehemias program. Disse programmer støtte dybest set sælgeren i at hjælpe dig med en udbetaling. Modtage en udbetaling fra sælgeren af ejendommen er ulovlig, men gennem disse programmer, er det lovligt. Der er også andre udbetaling støtte programmer, der er tilskud og behøver ikke at være tilbagebetalt eller betalt af nogen. For at finde ud af om disse, skal du gøre en søgning på “down betaling bistand” med din foretrukne søgemaskine.

Du kan udbetale en 401K eller en anden investering og som i det første eksempel, tilbagebetale dig selv med en 2 eller 3 prioritetslån, efter at lånet er lukket.

Realkreditlån lån efter en konkurs ved at blive meget nemmere at få disse dage. Hvis du vil se en liste over vores foretrukne bad credit realkreditinstitutterne, besøge denne side: www.abcloanguide.com/lessthanperfectcredit.shtml.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.