10 netværk myter For nybegyndere til netværk

Det er en betragtning, ikke det? Hvis du er i erhvervslivet, er dit nummer ét job på markedet. Hvis du holder din virksomhed en hemmelighed – lade ikke folk vide, hvordan du kan bidrage til at gøre deres liv bedre og hvad du gør, du vil ikke blive en succes – fordi ingen vil vide, at du er i erhvervslivet. Hvor godt du netværk, som er den “at lade folk vide, hvordan du kan hjælpe dem” del, kan godt afgøre, om du lykkes – eller mislykkes.
Der er fire hovedtyper af organisationer, hvor networking muligheder for virksomhedsejere findes. Der er 1) business networking grupper, 2) service-orienterede grupper (Rotary, elge, Soroptimist, for eksempel), 3) vores lokale handelskamre, og 4) business-specifikke grupper (mæglere-only, trænere-only, etc.)
Hvoraf den ene er bedst for dig? Godt, i alle grupperne, opretter du forbindelse med andre virksomhedsejere, at kende dem personligt og professionelt, opbygge tillid og skabe nye relationer, der potentielt kan bringe dig business. Dog er med business networking grupper, hovedfokus, det primære mål, at styrke hvert medlem virksomhed. Og er det ikke et fantastisk mål?
Business networking grupper er “eksklusive”, hvilket betyder, at kun ét medlem i hver kategori af virksomheder kan deltage. Så får hver gruppe kun én printer, én bolig ejendomsmægler, en ejendom manager, en web-designer, osv.
For mange kvinder at komme i gang i business, synes business networking muligheder sandsynligvis rigelige. Online, offline, grupper via e-mail, via telefon, mødes ugentligt, grupper møde når månedlige. Nogle er rettet specifikt mod kvinder virksomhedsejere; andre er ikke. Nogle grupper er en del af et større netværk af regionale, nationale og internationale sammenslutning, mens andre grupper er hjemmedyrkede. Networking events eller møder er normalt struktureret således, at kvinder “Velkommen” og er designet til at maksimere muligheder for at møde andre. Lyder godt, højre?
Men hvad hvis du aldrig har haft til at netværke før? Eller hvis du er en introvert? Ligesom mig!
Nogle mennesker gør netværk ser ubesværet, men her er en hemmelighed: selv for den mest selskabelige blandt os, networking altid kræver forberedelse. Indadvendt, der forbereder, praksis, praksis og praksis kan blive “Netværk dronninger.” (Og glem ikke at indånde!) Hvis du er en newbie til networking, lad ikke disse fælles myter om netværk de-jernbane dine bestræbelser på at blive godt kendt i din branche.
Myte #1: Netværk grupper er kun for nye virksomhedsejere.
Sandhed: Mange netværksgrupper, som viser vedvarende vækst har et flertal af medlemmer, der har været i virksomheden i mindst 5 år.
Myte #2: De eneste virksomhedsejere, der slutte sig til netværksgrupper er mislykket.
Sandhed: Se myte #1.
Myte #3: Mænd ikke deltage i netværksgrupper.
Sandhed: I den lille county jeg bor i, mænd begyndte at 1/3 af business networking grupper. En gruppe er en gruppe, kun for kvinder og andre grupper er en blanding af både mænd og kvinder.
Myte #4: Kun hjem virksomhedsejere eller solo virksomhedsejere deltage i netværksgrupper.
Sandhed: Hjem virksomhedsejere deltage grupper hurtigere, fordi de ser ud nemlig Fællesskabet uden for deres hjem. Men mange mursten ‘n’ mørtel virksomheder deltage i netværksgrupper og gøre meget godt også.
Myte #5: Kun virksomhedsejere Deltag netværksgrupper.
Sandhed: Fagfolk, normalt direktører og agenter, der arbejder for eksisterende virksomheder, slutte sig til at fremme deres selskabers
tjenester og/eller produkter, også.
Myte #6: Multi Level Marketing folk er ikke velkommen på networking grupper.
Sandhed: Hvis du er en MLM-is og deltage i møder for at sælge dine produkter, vil du få en varmere receptionen hvis du er der at tale om dine produkter – ikke til at øge din downline.
Myte #7: Afgifter er så høj.
Sandhed: Medlemskab gebyrer varierer fra gruppe til gruppe – nogle grupper har ingen afgifter og andre opkræve afgifter på $500 om året. Finde en gruppe, der passer til dine behov eller starte din egen!
Myte #8: Du skal henvise til dem du møder på din møder
Sandhed: ingen ønsker at henvise folk de ikke kender godt, så dit mål på disse møder er at få at vide andre medlemmer, indtil du er komfortabel henviser dem. Nogle gange kan du have en anden medarbejder/ven uden for den gruppe, som du henviser i stedet for eller ud over, en af dine netværk partnere.
Nu, mens du ikke er normalt “forpligtet” til at referere en bestemt person, Husk at henvise virksomheden til andre medlemmer er en del af business networking proces. (I et par grupper, ikke henvise andre er en stor “no-no” og du vil blive bedt om at forlade; bede om reglerne før du tilmelder dig.)
Myte #9: Du skal deltage i alle møder.
Sandhed: Engagement af din tid og talenter i en gruppe er meget vigtig, da vil du være en del af et team af virksomhedsejere. I nogle grupper, du- eller en repræsentant – skal deltage i alle møder. De fleste grupper har en 75% obligatorisk fremmøde af dens medlemmer. En sjælden par grupper har ingen fremmøde regler.
Myte #10: jeg nødt til at slutte sig lige bortrejst.
Sandhed: Hver gruppe har sit eget “smag”. Mange grupper mulighed at deltage i to møder som gæst, før du nødt til at beslutte at deltage eller ej. Temmelig fair regel!
Den nederste linje er dette: folk kan lide at gøre forretninger med folk de kender og har tillid til. Relationer – erhvervsmæssige og personlige–tage tid at udvikle. Husk at netværk ikke om øjeblikkelig tilfredsstillelse – det handler om langvarige partnerskaber. Mulighederne er mange – business networking grupper er varieret nok så at enhver kvinde kan finde mindst én gruppe, der føles som “hjem.” Eller to… eller tre…
Så gå fat i en kop kaffe og besøg listen af online og offline networking grupper jeg har samlet gennem årene. Det er tid til at komme ud og blive et netværk dronning! Hvis jeg kan gøre det, kan du, også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.